Strategic Skills

Jag har bestämt mig för att göra nåt som är ovanligt för mig: Att starta ett projekt, innan jag har full koll på var det ska sluta.

Jag har bestämt mig för att köra igång ett koncept som jag kallar Strategic Skills.

”Strategic” eftersom det handlar om sånt som hjälper dig att komma framåt.

”Skills” för att det handlar om praktiska, konkreta verktyg som skapar riktiga resultat, om de används på rätt sätt (och det är det jag vill lära ut).

Jag har valt ämnen som normalt upplevs som ”svåra”. Ta till exempel ämnen som värderingar, känslor, kommunikation, personkemi och vanor. Hur påverkar de dig? Hur påverkar du dem? Hur ändrar du dem?

Anledningen till att jag valt dessa ämnen är att de påverkar vår upplevelse, vårt beteende och våra resultat; varje dag och ofta helt omedvetet. Genom att ta kontroll i de här områdena kan man därför få fantastiska resultat i slutändan.

Jag vet inte var det slutar. Men jag vet hur det börjar.

Det börjar strax med workshops, både Umeå och i Stockholm. Till en början blir det små grupper, så att jag kan ge 100% till alla som är där. När formatet börjar sätta sig tar jag nästa steg, med större grupper. Vilket det blir får jag se då.

Nästa steg blir att spika lämpliga lokaler (hojta gärna till om du känner du till någon som har en lämplig kurslokal i Stockholm / Umeå).

Mer info kommer, både här och i mitt (sparsamt använda) nyhetsbrev.

Knappa in din mailadress i rutan till höger och klicka ”Ja tack!”, så lovar jag att tala om när det händer saker.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *