NLP certifiering – check

Yes! I dag har jag anledning att fira!

image

Målkortet för NLP certifieringen

De senaste 8 månaderna har jag jobbat på min NLP coachcertifiering, med målet att ha skickat in alla papper och uppgifter senast den 1/4. Det har gått lite si och så under perioder, så där som det lätt kan bli när man har eget ansvar över att något ska bli gjort.

I slutet på februari började jag skriva ner mina mål, med måldatum på små lappar, som jag kallar målkort.

Sen har jag läst igenom mina kort varje morgon och kväll för att hålla målen aktuella.

I helgen åkte Åsa och jag på en weekend-konferens resa. Med ett rätt späckat jobb-schema trots att det bara var hon och jag. Tror du arbetet med min NLP certifiering fanns med på schemat? Näpp. Trots att målet var satt till den 1/4 och jag hade massor kvar att göra på certifieringen.

Men när vi checkade ut på söndagen och satte oss i bilen bestämde jag mig för att använda resten av dagen till de kvarvarande övningarna. Och Åsa ställde villigt upp (well, hon körde och hade ingen chans att komma undan… 🙂 på mina experiment, även om vi fick skjuta upp de övningar som krävde att hon blundade.

Efter en rejäl mangling av Åsas neoronala nätverk under resten av dagen var det klart. Vilken känsla att trycka på ”send” för att skicka in mitt examensarbete.

Och gissa om jag blev glad när min mentor på NLP kursen var klar med utvärderingen redan några timmar senare?

Jajamensan.

NLP certifiering – check!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *