Första StegetDags för Första Steget?

  • Är du i reaktion lite oftare än du skulle vilja?
  • Behöver du mer frihet och tid för att hinna ägna dig åt sånt som ger dig energi och livsglädje?
  • Önskar att du visste hur det skulle gå till?

Då är FÖRSTA STEGET för dig.

Första Steget – in a nutshell

I mitt arbete möter jag många som upplever att de knappt hinner med att leva sitt eget liv. Vardagen är full av måsten och borden som tar all tid.

Så jag brukar ställa frågan: ”Så hur skulle en helt perfekt dag i ett perfekt liv ett se ut för dig?”

Det är väldigt få som har ett bra svar på den frågan.

Tänk dig att en ny bekant till dig snart ska fylla år, och du vill ge henne en riktigt bra present. Men hon vägrar tala om vad hon önskar sig, vad hon behöver, och vad hon tycker om.

Hur stor är chansen att du lyckas hitta en perfekt present till henne då? Hur stor är chansen att hon blir så där lycklig över presenten som du skulle önska att hon blev.

Inte särskilt stor, eller hur?

På samma sätt är varje ny dag en gåva. Och om du är otydlig med vad du vill ha, vad du behöver och vad du vill få ut av dagen är chanserna oerhört små att du får en dag som gör dig så lycklig och fylld av energi som du skulle vilja vara.

I programmet FÖRSTA STEGET får du hjälp att bryta ner de stora frågorna – som  Vem är jag? och Vad vill jag? – och sätta ihop svaren till en helhetsbild av ditt sanna jag.

Du får lära dig hur du använder det underlag du har skapat för att förverkliga dig själv, steg för steg.

Med början idag.Inte ”sen”.

Men varför behövs Första Steget?

Vi lever i en tidsålder där alla behöver prestera på topp, precis hela tiden. Och om vi får några minuter över – vad gör vi då? Jo vår tid och uppmärksamhet dras till de som utstuderat pockar på den via TV, bloggar, sociala media, radio, dataspelstillverkare, tidningar, appar…

Till och med när vi är lediga ger vi vår tid till någon annan. Inte konstigt att det blir för lite tid till reflektion. Men vad händer om du fortsätter så? Om du aldrig stannar upp, utan ägnar all din tid till att göra det som andra vill att du ska göra?

Då kommer du vakna upp en dag och inse att livet redan har passerat, och att du missade det.

Sanningen är att du behöver din egentid. Du behöver stanna upp ibland för att hitta tillbaka till dig själv, och möjlighet att fokusera på vad DU vill.

Så att du kan ägna din tid – och resten av ditt liv – till det som är rätt för DIG.

Mer konkret så innebär det…?

FÖRSTA STEGET är ett coachingprogram där jag personligen leder dig genom processen att bygga upp din personliga vision, steg för steg. Dessutom visar jag hur du använder resultatet för att förverkliga dig själv, och börja leva DITT liv, redan nu.

Som deltagare i FÖRSTA STEGET har du självklart möjlighet att ställa frågor om processen direkt till mig, även mellan dessa workshops.

Med stor förståelse, goda insikter och ett väldigt bra, coachande förhållningssätt har han gett mig utmärkta verktyg för att lyckas ännu bättre. Både med min karriär och på det personliga planet. Jag kommer fortsätta att jobba med Mikael ännu mer framöver för egen räkning men även med min personal. Jag rekommenderar varmt Mikael till alla som är beredda att ta nästa steg!

– Andreas Walkendorff, Enköping

Men HUR ska jag hitta tid till det?

Tro mig. Jag vet hur svårt det är att hitta tiden att prioritera sig själv. När man väl får några minuter av den där värdefulla och sällsynta egentiden så vill man ju använda den till rätt saker. Vill man verkligen gå kurs då? Borde man kanske träna istället? Eller bara sitta ner i soffan och göra ingenting för en gångs skull?

Efter FÖRSTA STEGET behöver du inte undra längre. Du kommer att vara helt på det klara med vad du vill och varför du vill det. Och det ger dig dessutom styrkan att säga ”nej” till det som inte är viktigt, så att du får ännu mer tid över till att leva DITT liv.

Och vad ingår?

I FÖRSTA STEGET ingår

  • Inledande samtal/intervju (se nedan)
  • Två individuella coachingtillfällen (ca 1+2 h)
  • Kursmaterial och övningar (PDF)

Dessutom ingår

  • BONUS: Stressa av – Hantera din stress på mindre än 2 minuter (PDF + MP3).
    Värde: 179kr

Du får alltså ca 3 timmars personlig coaching, enligt en fördefinierad process som hjälper dig att skapa en tydlig vision för hur du kan fylla dina vardagar med det liv du vill leva!

Vad är det värt att ha en framtid du tror på, och en vardag som känns meningsfull?

10.000 kronor? 20.000? Mer?

Att veta vem du är och vad du vill är ovärderligt. Det är en förutsättning för att din vardag ska bli bra!

Trots det kostar ”FÖRSTA STEGET – Web” bara 1.890 kronor, inklusive moms (dvs 1.512 kr + moms), vilket är mindre än du betalar i TV-licens varje år!

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig till FÖRSTA STEGET genom att klicka på betalningsknappen ”Köp nu” och följ betalningsanvisningarna.


Första Steget – Välj:


 

Viktigt!

Jag tar betalt i förskott. Jag vill förklara varför.

När din betalning är gjord får du en bekräftelse från mig. Den skickas ut manuellt, så det kan ta en liten stund.

Jag är mån om att alla deltagare i FÖRSTA STEGET får ut maximalt värde ur den tid och de pengar de investerar. Det är mitt löfte till dig.

Eftersom jag engagerar mig personligen i varje deltagare innebär det också en klar begränsning för hur många deltagare som kan delta i FÖRSTA STEGET. Och jag förväntar mig samma engagemang från deltagarna, och ett sätt för mig att försäkra mig om att du som ansöker till programmet menar allvar.

Jag  kontaktar dig personligen när du har anmält dig, för att boka in ett telefonsamtal med dig så snart som möjilgt. Det ger oss en chans att ömsesidigt utvärdera om programmet är rätt för dig.

Jag vill nämligen försäkra mig om att varje deltagare har det engagemang som krävs, och att vi båda ska känna oss trygga i samarbetet.

Om någon av oss under samtalet kommer fram till att samarbetet inte känns rätt så återbetalar jag självklart hela anmälningsavgiften.

Så vad väntar du på?

Ge dig själv den framtid du vill ha och som du är värd.

Anmäl dig genom klicka på ”Köp nu” så hör jag av mig inom kort :


Första Steget – Välj: 

Vi hörs!

Mikael Jakobsson

PS

Jag kommer att ta ner möjligheten att anmäla sig så snart programmet är fyllt. Först till kvarn…

DS