Färdig! Fääärdiiiiig!!!

Puh!

Den senaste tiden har jag varit helt fokuserad på att få klar min bok. Och plötsligt hände det.

Boken är K-L-A-R!

Färdig. Bara att skicka in till förlagen.

Det gör jag så snart skrivaren är färdig med alla sidorna.  Den första kopian jag skrev ut blev förstörd eftersom tonern tog slut i skrivaren. Så just nu sitter jag och väntar på att den andra utskriften ska bli klar. Påminn mig om att nästa skrivare jag köper ska klara att skriva ut dubbelsidigt.

Många frågar mig vad boken handlar om. Så här kommer den officiella teasern:

Livet är fullt av utmaningar, stora som små. Utmaningarna är viktiga för att vi ska växa som människor, samtidigt som de kan vara både jobbiga och smärtsamma.

Varje spännande historia, bok eller film inleds med att huvudpersonerna hamnar i någon slags konflikt, antingen med sig själva eller med sin omgivning. Konflikten blir en utmaning och vi älskar att följa upplösningen. – Hur ska hjälten klara av det här?

Med andan i halsen följer vi hjältens prövningar och väntar spänt på vändpunkten där hjälten äntligen får övertaget och återställer ordningen.

Vi älskar det! Vi beundrar hjältarna och vi drömmer i smyg om att få vara som dem – framgångsrika och fria från de begränsningar som våra egna utmaningar tynger oss med.

I Vändpunkten är det du du som är hjälten. Boken ger dig nya perspektiv på dina utmaningar och du får lära dig principerna bakom personlig framgång.

Dessutom förklarar den vad meningen med livet är, och hur du ska uppnå det.

Nu tänker jag ta helg.

Pilgrimsmusslor och skumpa får det bli ikväll. Välförtjänt, om jag får säga det själv.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *